huwelijk koppel beweging

Als ik een huwelijk fotografeer, ga ik graag mee op pad. Ik laat me leiden door het gevoel van de dag, jullie connectie met elkaar en alles daarrond. Ik documenteer met open blik, 'zonder flauwekul'.

Ik hou van koppels die hun dag spontaan kunnen beleven en hun dag heel persoonlijk invullen. Ga dus gerust eens van het paadje af. Het is daar ook schoon.

boek 'de liefde'

cadzand gezinsshoot zonsondergang

Het leven

Het leuke aan foto's is dat het een moment kan vastleggen dat voor altijd weg is. Onmogelijk om het over te doen.

Ik fotografeer de momenten die je wil vasthouden, herinneren: een zwangerschap, een verjaardag, een baby,.... Maar ook de nog uniekere momenten, jullie gewone dagelijkse leven. Op locatie of bij je thuis. Want alledaagsheid is funky en die echte momenten zijn het 'allergoeist' om te herinneren.

bijvoorbeeld:

dag in het leven

gezinsshoot

newborn

...

reportage:

vanaf 350 euro

beelden die spreken baseline

boek 'het leven'

De maker

Ik overgiet een bussinesshoot met een 'het-leven-zoals-het-is-sausje'. Voornamelijk gesmaakt door kleine creatieve makers. Die kan iets bedenken in het hoofd en uitvoeren met behulp van taal, techniek, handen, stem, kracht,... Ieder z'n basisingredi├źnt.

De maker werkt. Ik fotografeer. Op vraag afgekruid met een miniportie lifestyle. Maar dat is persoonlijke smaak.

bijvoorbeeld:

branding

behind the scenes

workshop

...

reportage:

prijs op maat

boek 'de maker'

Ik vertel graag je verhaal

Als je als een blok kan vallen voor een onscherp bewogen beeld. Als je de connectie tussen de mensen in beeld belangrijker vindt dan een perfecte 'cheese'.